Travel & Tourism Conference Craft Your Comeback

Travel & Tourism 2021 Virtual Conference

June 15 and 16, 2021

Craft your comeback

Everyone loves a comeback story. Join the PRSA Travel & Tourism Section as we hone our craft. And, craft our comeback stories—together.   

The PRSA Travel Conference is coming to you online: June 15 and 16, 2021. Register now and join the nation’s top travel media, thought leaders and communications strategists for a two-day virtual event. 

  • Gather travel trends, industry forecasts and fresh perspectives. 
  • Track changes in the media landscape; learn what editors and writers need right now.
  • Infuse your comms plan with practical strategies and timely tactical shifts.
  • Re-engage with your colleagues and build your travel comeback community. 

The 2021 conference program schedule is intentionally condensed, dense with insights and flexible to let you stay connected to your work, while delivering inspiration and information to build resiliency and momentum for your travel brand.  

Lock in the early registration rate of $179 (T&T Members) through April 30, 2021.

 

Day One

Tuesday, June 15, 11 a.m. - 5 p.m. ET


Welcome & Conference Overview
11-11:15 a.m.

Keynote
11:15 a.m.-12:30 p.m.

Editor's Panel - Travel Trends
Hear from key travel editors across the country on what trends we can expect in travel -- especially as we begin to craft our comeback.

Pauline Frommer, Frommer's; Sean Flynn, Digital Editor, Departures Magazine; Arnie Weissman, Editor-In-Chief, Travel Weekly

Lunch & Bio Break
12:30 p.m.-1 p.m.

Breakout Sessions
1-1:55 p.m.

5-Minute Break
1:55-2 p.m.

Breakout Sessions
2-2:55 p.m.

5-Minute Break
2:55-3 p.m.

Breakout Sessions
3-3:55 p.m.

5-Minute Break
3:55-4 p.m.

General Session
4-5 p.m.

Day Two

Wednesday, June 16, 11 a.m. - 5 p.m. ET


Welcome & Morning Keynote
11 a.m.-12 noon

Lunch & Bio Break
12:00-12:30 p.m.

Media Panel Discussions
12:30-1:25 p.m.

5-Minute Break
1:25-1:30 p.m.

Media Panel Discussions
1:30-2:25 p.m.

5-Minute Break
2:25-2:30 p.m.

Media Panel Discussions
2:30-3:25 p.m.

5-Minute Break
3:25-3:30 p.m.

Keynote & Closing Remarks
3:30-5 p.m.

Panel Discussion
Shaping the Future of Travel